Zaposlenje

Zaposlenje u Fit in-u

Usled stalnog povećanja obima posla, u potrazi smo za kvalitetnim kadrom.

Neophodno je da kandidat poseduje elementarnu kulturu ponašanja i da se prema poslu i alatu odnosi profesionalno uz poštovanje svih normi i propisa, propisanih od strane rukovodstva Fit in-a. Monterima je obezbeđena obuka, HTZ oprema, radna uniforma, najkvalitetniji alat i mogućnost napredovanja.
Kontaktirajte nas
Kandidat bi se bavio: Izradom projektne dokumentacije nakon uzimanja mera na terenu, praćenjem radnih naloga, kontrolom kvaliteta, supervizijom tokom realizacije projekta, izradom izveštaja o realizovanim projektima. Novozaposlenog bi naši iskusni inženjeri uveli u procedure i pružali bi mu podršku, pa bi isti veoma brzo postao veoma koristan član našeg tima, sa mogućnošću da brzo napreduje.
Kontaktirajte nas
Aktivno znanje i iskustvo u radu sa mašinama za proizvodnju aluminijumske i pvc stolarije. Prednost bi imali kandidati koji pored toga imaju znanje i iskustvo u montaži proizvoda iz našeg asortimana. Neophodno je da kandidat poseduje elementarnu kulturu ponašanja i da se prema poslu i alatu odnosi profesionalno uz poštovanje svih normi i propisa, propisanih od strane rukovodstva Fit in-a. Imperativ je bezbednost na radu!
Kontaktirajte nas
Samostalnim Arhitektama, kao i arhitektonskim biroima, pržamo kompletu tehničku podršku pri projektovanju i izvođenju najzahtevniih vrsta staklenih, aluminijumskih konstrukcija. Zastakljivanje terasa, izrada I montaža staklenih krovova, montaža pergola, zastakljivanje bašti restorana, kafića, izrada staklenih Sistema u eneterijeru predstavljaju našu ekspertizu o čemu svedoči niz realizovanih projekata.
Kontaktirajte nas
Izvođačima građevinskih radova, kako u novogradnji tako i u adaptacijama nudimo usluge : zastakljivanja terasa, zastakljivanje lođi I balkona, zastakljivanja bašti lokala, zastakljivanja pergola, izradu staklenih krovova, i krovnih konstrukcija sa pokrivačem od lima, tegole, leksana, polikarbonata, krovnih panela, izradu i montažu pokretnih stakleninh krovova I konstrukcija za pokrivanje bazena, izrad usluge limarsko opšivačkih radova, izradu PVC I Alu prozora I vrata, zastakljivanje izloga staklenih tuš kabina po meri, staklenih enterijerskih vrata, emajliranih stakala za oblaganje zidova (kuhinje , kupatila), staklene ograde.
Kontaktirajte nas
Pozovite: 066 144 877