Staklena vrata

Staklena vrata

Staklena vrata u minimalnom enterijerskom štoku u kombinaciji sa padajućim pragom, predstavljaju najlepše rešenje za ulaz u kancelariju Vašeg poslovnog prostora.

Staklena vrata sa podnom šarkom koja omogućava samo zatvaranje, nezaobilazan je element ulaza u bilo koji lokal unutar Shoping mola. Ova vrsta staklenih vrata se takođe često koristi pri izradi vertobranskih barijera.

Staklena vrata, bez štoka sa bočnim šarkama, privućiće svakoga.

Fit in u ponudi ima i vrata koja su sastavni deo sertifikovanih zvučno izolovanih pregrada koje se izrađuju sa dva kaljena stakla.

Folije za brendiranje, ili emajliranjem stakla od kojih proizvodimo vrata učiniće da u enterijeru upravo vrata budu nešto što će ostaviti najveći utisak.

Klizna staklena vrata su najbolje rešenje kada je neophodno uštedeti prostor koji bi se izgubio upotrebom pivot (klatno ) vtata.

Fit in Vam stoji na raspolaganju prilikom izbora staklenih vrata u kombinaciji sa kancelarijskim pregradama, ili u Vašem stambenom prostoru. Dozvolite da staklo oplemeni Vaš poslovni ili životni prostor.

Sva staklena vrata bez obzira da li se radi o kliznim, o vratima sa bočnim šarkama sa samozatvarnjem ili podnim automat šarkama, neophodno je da u zoni ankerisanja imaju pripremljenu čeličnu podkonstrukciju ili da je montaža u betonsku površinu. Kaljeno staklo 8mm debljine je teško 20kg/m2, 10mm 25kg/m2.

Na primer ugradnja u gipsane zidove bez podkonstrukcije je pre svega opasna za korisnike. Nemojte da pristajete na savete poput ,,može to i u gips”… na žalost na našem tržištu je puno firmi koje se na taj način bave poslom. Ukoliko Vas ubede u tako nešto garantovano ćete imati probleme čak i sa najkvalitetnijimproizvodima veoma brzo.

Cena staklenih vrata, zavisi od vrste okova, vrste i načina obrade stakla, načina bravljenja, oblika, dimenzije i završne obrade inox rukohvata, dizajna folije koje se nanose na stakla, potrebe za ugradnju podkonstrukcije, i mnogih drugih detalja.

Kod nas u ponudi imate sve po sistemu ,,ključ u ruke’’ . Kontaktirajte nas.
Fit in Vam nudi različite tipove staklenih vrata, koja će dizajnom okova i završnom obradom stakla upotpuniti Vaš enterijer. Neretko su staklena vrata najupečatljiviji detalj i ono što prvo primetite kada uđete u prostor.

Odabir proizvođača i usluge montaže kod staklenih sistema je ključan, jer u odsustvu preciznosti i iskustva greške su veoma skupe.

Naš tim inženjera Vam uvek stoji na raspolaganju.

Fit in proizvodi dva tipa staklenih vrata:

Klizna staklena vrata sa prenosom opterećenja u gornjoj ili u donjoj zoni

Pivot staklena vrata sa okovom na bokovima ili u gornjoj u donjoj zoni

Staklena vrata - foto galerija naših radova

Pozovite: 066 144 877