Alumil podizno klizni sistem

Alumil S560 podizno klizni sistem zastakljivanja

Zastakljivanje terasa grčkim Alumil podizno kliznim sistemom S560

pružiće vam maksimalnu termoizolaciju, jer sistem pored membranskih četkica zaptiva gumenim dihtunzima koji naležu na profil štoka prilikom (spuštanja) zatvaranja.

Podizno klizni sistem predstavlja jedno od najatraktivnijih i najpouzdanijih rešenja za zatvaranje prostora koji se greje, prvenstveno zbog svoje energetske efikasnosti. Konstruisan je tako da Ćete sa lakoćom rukovati krilima jako velikih dimenzija uz zadržan visok stepen bezbednosti.

Pre svega Alumil podizno klizni sistem S560 se koristi u situacijama kada je potrebno zastakliti ogromne otvore. Ilustracije radi, Fit in je zastakljivao otvore 3,7m visine, gde je svako krilo bilo široko 2,8m.

Zastakljena terasa ovim sistemom pored unutrašnjeg komfora koji će Vam pružiti zbog svojih karakteristika, daće Vam osećaj slobode jer staklene površine mogu da budu jako velike (zavisno od dimenzija otvora).

Izdvojili bi da su moderan dizajn, mogućnost formiranja Velikih staklenih površina pa samim tim i minimalan gubitak svetlosti, odlična toplotna i zvučna izolacija, glavni benefiti koje dobijate izborom ovog sistema.

Tehničke karakteristike:

  • Dubina krila je 56mm, dok je najmanja vidljiva dimenzija aluminijuma 122,5mm
  • Širina aluminijumskog profila na srednjem vertikalnom stubu iznosi 50mm
  • Zastakljivanje se vrši raznim tipovima staklo paketa čija debljina može da bude od 22 do 43mm
  • Dihtovanje četkicama sa membranama i gumenim zaptivkama
  • Termo prekid ostavaren poliamidom (štok 24mm, u krilu od 16 do 24mm)
  • Visok stepen zvučne izolacije jer redukuje zvuk do 38db
  • Maksimalna težina krila je 300kg
  • Koeficijent prolaza toplote Uf=2,3 W/m²K

Fit in izrađuje Alumil Smartia S560 sistem u kombinaciji sa GU ili Sigenia Aubi nemačkim okovom jer smatramo da je to najbolje rešenje za Vas.

Iza sebe imamo veliki broj uspešno realizovanih projekata, a to iskustvo nas izdvaja od drugih. To iskustvo se pre svega odnosi na manipulaciju staklom ogromnih dimenzija. Fit in ima u svom vlasništvu dve dizalice kojima smo u mogućnosti da staklo težine do 500 kg vertikalno podignemo na visinu od 9,7m. Takva dizalica nam omogućava da mnogo brže i lakše obavimo poslove ustakljivanje velikih pozicija.

Takođe mnogo puta smo u saradnji sa firmama koje poseduju auto kranove podizali stakla na velike visine, pa i na deseti sprat stambene zgrade. Kao stari partneri sa firmama koje poseduju tu vrstu mehanizacije, omogućićemo Vam upotrebu najkvalitetnije mehanizacije za podizanje stakla po najpovoljnijim cenama.

Cena zatvaranja terasa podizno kliznim sistemom S560 je na upit po projektu sa ugradnjom u Beogradu i Novom Sadu.

Cena zavisi od izbora serije profila, obzirom da podizno klizni Alumil Smartia S560 sistem može da se izrađuje u velikom broju različitih tipologija (pokretna krila, fix i krilo, dvokanalni i trokanalni sistem itd.). Na cenu takođe utiče debljina i vrsta staklo paketa (nisko emisiono staklo punjeno argonom, četri godišnja doba, Stop sol staklo isl.), završne obrade profila (boja po Ral karti, plastifikacija ili eloksaža, drvo dekor), potrebe za podkonstrukcijom, eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U okviru posla radimo i završnu obradu otvora (hidroizolacija spojeva aluminarije i limarsko opšivanje kao poslednja radnja).

Sve po sistemu “ključ u ruke”.

Nosivost po krilu do 400kg
 

Mogućnost izrade izuzetno velikih krila
 

Maksimalna zaptivenost obzirom da se koriste gume a ne fiber četkice
 

Alumil S560 i GU ili Sigenia Aubi okov predstavlajju najbolje rešenje


Foto galerija naših radova podizno-kliznog sistema za zastakljivanje Alumil S560

Pozovite: 066 144 877