TodoCristal klizno-preklapajući sistem

Zastakljivanje terase TodoCristal klizno-preklapajućim sistemom sa cenom od 230€ po m2

Zastakljivanjem terase Todo Cristal sistemom

minimalno ćete umanjiti prodor svetla u Vaš stan. Zatvorene terase na ovaj način skoro da neće promeniti spoljašnji izgled zgrade. Obzirom da je tako ne čudi nas da je Todo Cristal sistem za zastakljivanje terasa jedan od najtraženijih rešenja pri odabiru proizvoda za zatvaranje terasa.

Elegantne linije, odsustvo plastičnih delova, kvalitetno obavljena montaža garant su dugotrajnosti. Obzirom da na aluminijumskim profilima nema bočnih plastičnih čepova zatvorena terasa izgleda mnogo elegantnije i neuporedivo manje upadljivo u poređenju sa sistemima za zastakljivanje terase koji na spojevima imaju plastične čepove.

Cena za zastakljivanje terase je od 230€ po m2 sa montažom u Beogradu i Novom Sadu

Cena zatvaranja terase zavisi od izbora debljine i vrste kaljenog stakla, završne obrade profila, potrebom za podkonstrukcijom, eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U cenu je uračunata završna obrada (hidroizolacija i limarsko opšivanje).

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Fit in je ovaj sistem za zastakljivanje terasa prvi doneo na naše tržište, još Novembra 2012 godine. Među našim referencama imamo veliki broj realizovanih projekata zastakljivanja terasa i bašti restorana Todo Cristal sistemom.

U procesu proizvodnje koristimo sve standardne komponente, pa je svaki sistem za zastakljivanje terasa ugrađen od strane Fit in-a besprekoran u radu dugi niz godina.

Sistem je oslonjen na donjoj šini, dok gonja služi kao vodilica

Zvučna izolacija sistema 35db

Ispuna je kaljeno staklo 10mm debljine

Odvod vode i kondenzata je rešen kompenzatorskim profilom

Moguće je ukopati donju šinu (nema spoticanja). Rešenje za prolazne prostorije

Maksimalna visina je 3m

Maksimalna širina panela je od 80 do 90cm

Paneli klizaju po teflonu

Mehanizam izrađen od nerđajućeg čelika

Dihtovanje između stakala silikonskim dihtunzima

Garancija: 10godina na profile, 5 godina na izvedene radove

Zastakljivanje terasa, bašti restorana, kafića lokala ovim sistemom za zastakljivanje je najbolji izbor, obzirom da za ovaj klizno-preklapajući sistem dobijate garanciju na izvedene radove u trajanju od 5 godina. Pogledajte fotografije naših realizovanih projekata.

Fotografije i video materijali zastakljivanja TodoCristal sistemom su prikaz naših radova, a ne prikaz tuđih projekata! Mi imamo znanje i iskustvo.

Uporedite nas sa drugima. Izbor je vaš!

Foto galerija naših radova TodoCristal klizno-preklapajućeg sistema zastakljivanja terasa

Pozovite: 066 144 877