Staklo u enterijeru

Fit in Vam nudi različite tipove staklenih vrata, koja će dizajnom okova i završnom obradom stakla upotpuniti Vaš enterijer.

Neretko su staklena vrata najupečatljiviji detalj i ono što prvo primetite kada uđete u prostor.

Fit in u svojoj ponudi staklenih sistema, ima sve tipove staklenih vrata. Klizna staklena vrata, klatno vrata, kancelarijska staklena vrata i svi ostali proizvodi od stakla za Vaš enterijer, deo su naše ponude.

Kontaktirajte nas
Profili minimalnih dimenzija u kombinaciji sa sigurnosnim staklom nezaobilazni su pri izradi staklenih pregrada kako u poslovnom prostoru, tako i u Vašoj kući.

Profile i okov za staklene kancelarijske pregrade možemo plastificirati u bilo koju boju po RAL karti kako bi staklena pregrada bila u skladu sa ostalim detaljima u prostoru koji se pregrađuje

Boravak u poslovnom prostoru koji je izradjen po principu ,,all in glass” staklenih pregrada, pre svega će učiniti da se osećate bolje, a zasigurno će povećati produktivnost zaposlenih. Staklene pregrade, pri tome štede Vaš prostor, jer minimalno zauzimaju prostora svojim ugradnim dimenzijama.
Kod pokretnih staklenih zidova vođica je samo u gornjoj zoni, pa nema spoticanja pri prolazu ravni zastakljivanja, zbog čega su mobilni stakleni zidovi idealni za primenu u kancelarijama, tržnim centrima, ili u stanbenom prostoru. Sa nekoliko pokretnih staklenih zidova moguće je veoma lako pregraditi prostor i po potrebi deliti isti prostor ili pak spajati vise prostorija u jedan veći.

Fleksibilnost koja se dobija ugradnjom pokretnih staklenih zidova, veoma često je nezaobilazna pri projektovanju kancelarijskog prostora.

Mogućnost zabravljivanja u donjoj zoni, Dihtovanje profil-profil i profil-pod uz pomoć fiber četkica…
Pored estetskih razloga zbog kojih se kaljeno staklo primenjuje u ove svrhe, veoma je važno napomenuti da je kaljeno staklo zahvalan materijal za održavanje.

Staklo je materijal ne stari, za razliku od keramike, komadi mogu biti jako velikih dimenzija, čime se izbegavaju fuge… efekat koji se postiže je fantastičan
Sigurnosno laminirano i kaljeno staklo već dugo nalazi primenu u izradi ograda. Različiti tipovi “nosača stakla” uslovljeni su najčešće tehničkom izvodljivošću…
Fit in u ponudi ima veliki broj modela staklenih tuš kabina, i u mogućnosti smo da izradimo bilo koji oblik i veličinu staklene tuš kabine.

Kaljeno staklo i inox komponente će Vam omogućiti veoma dugačak period eksploatacije, bez vidljivih promena natuš kabini koju izrađujemo na osnovu mera.
Stakleni izlog je najvažniji element svakog prodajnog mesta. Pored aranžiranja proizvoda neophodno je da staklena površina bude što veća. Fit in proizvodi i zastakljuje sve vrste izloga, raznih formata.
Pozovite: 066 144 877