Staklene pregrade

Staklene pregrade

Staklene pregrade se najčešće koriste za formiranje kancelarija, unutar poslovnog prostora.Postoje razni tipovi staklenih pregrada zavisno od potreba klijenata.

Najčešće se primenjuje ,,all in glass’’ sistem staklenih pregrada, koji podrazumeva izradu kancelarijskih pregrada bez vertikalnih profila, osim na spoju sa postojećim zidovima.

Takav minimalistički pristum ostavlja najelegantniji utisak na posetioce, a ljudima koji borave u kancelarijskom prostoru prostoru čini da im bude prijatno u svakom trenutku, obzirom da je izbegnut osećaj klaustrofobije koji je bio prisutan u starim konceptima pregrađivanja kancelarijskog prostora masom vidljivih aluminijumskih ili drvenih profila, gipsanih zidova isl. Stakleni zid je najbolje rešenje.

Transparentnost, i dubina prostora uvek je prisutna kod ovakvog načina izrade kancelarijskih staklenih pregrada. Uz tu vrstu pregrada najbolje se uklapa mini aluminijumski štok sa bočnim šarkama u koji se najčešće ugrađuje kaljeno staklo 8 ili 10 mm debljine, mada i neretko Compact ima primenu kao plot vrata.

Zavisno od potreba, kancelarijske staklene pregrade mogu biti i sa višim nivoom zvučne izolacije, gde u ponudi imamo WSS Nemačke profile i okov kao i Alumil Office sistem.

Profile i okov za staklene kancelarijske pregrade možemo plastificirati u bilo koju boju po RAL karti kako bi staklena pregrada bila u skladu sa ostalim detaljima u prostoru koji se pregrađuje.

Spojevi na jednostrukom staklu se ostvaruju UV stabilnim providnim profilima, koji će spoj učiniti gotovo neprimetnim, i što je najvažnije obezbediće bolju zvučnu izolaciju staklene pregrade.

Otvoreni smo za zahteve i pitanja arhitektonskih biroa, kao i fizičkih lica u vezi realizacije proizvodnje i ugradnje staklenih vrata i staklenih pregrada u enterijeru.

U ponudi imamo veliki broj rešenja.
U zavisnosti od Vaših potreba, Fit in Vam nudi različite tipove staklenih pregrada.

Konstrukcija minimalnih gabarita u kombinaciji sa sigurnosnim kaljenim staklom

Aluminijumska sistemska rešenja (većih gabarita) u kombinaciji sa staklo paketom

Faktori koji utiču na odabir rešenja su zvučna izolacija, toplotna izolacija, svetlost, mogućnost otvaranja…

U zavisnosti od prioriteta, odlučićete se za odgovarajuće rešenje.

Fit in u svojoj ponudi ima sve varijante staklenih pregrada, kako za poslovni , tako i za stambeni prostor.

Staklene pregrade - Foto galerija naših radova