Kombi sistemi (uskočno-klizni)

Kombi (uskočno-klizni) sistemi zastakljivanja od 295€ po m2

Kada želite da zastakljivanjem terase dobijete dodatnu sobu uz maksimalno iskorišćenje prostora, ovo je pravo rešenje za Vas. Nemačkom garniturom okova omogućeno je klizanje na stranu, kao i nagibno otvaranje (,,na kip’’), što je veoma značajno.

Otklopno-uskočno klizni sistem (kombi sistem) izrađujemo od Alumil M 11000 profila sa prekidom termičkog mosta, ali i od serije Alumil M9400 koja je bez termo prekida. Okivanje vršimo nemačkim Sigenia Aubi garniturom, koja garantuje besprekoran rad. Prozorsko krilo, ili krilo balkonskih vrata, možete otvoriti u ventilacioni položaj, ili ga odklizati preko fiksnog elementa koji se nalazi sa strane. Samo krilo pri toj operaciji ulazi 15ak cm unutar prostora stana ili terase, zavisno od mesta primene.

Zastakljivanje terase uskočno kliznim sistemom (PKS sistemom) pruža Vam 50% otvorljivosti. Ventilacioni položaj krila je u mnogim situacijama neophodan, prvenstveno u toku kišnih dana, ili pri toplim letnjim noćima.

Obzirom da se sistem za zastakljivanje izrađuje od klasičnog prozorskog krila i štoka, Pruža Vam maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i klasični prozori, ali uz mnogo bolje iskorišćenje prostora. Samo rukovanje je veoma jednostavno, pa je ovo arhitektonsko rešenje našlo veliku primenu za zastakljivanje terasa, kao i samoih izlaza na terasu.

Veoma je važno istaći, da pored visoke energetske efikasnosti Sistema, Otklopno klizni (kombi sistem) predstavlja jedno od najbezbednijih rešenja za zastakljivanje. Za razliku od klasičniog okivanja, ovaj sistem je mnogo teže nasilno otvoriti, pa je česta primena na prizemnim objektima, ili objektima niže spratnosti.

U situacijama proširivanja grejnog prostora na terasu neophodno je predvideti i određenje radnje na samoj terasi. Sve savete će Vam preneti neko iz tima iskusnih Fit in inženjera.

Cene kombi sistema za zastakljivanje

Cena zastakljivanja od 295 do 380€ po m2 sa montažom u Beogradu i Novom Sadu

Cena od 265€ po m2, a može biti i znatno  viša jer zavisi pre svega od garniture okova koja je isključivo podobna za dimenziju Vašeg prozora. Takođe cena se formira na osnovu niza parametara koje možemo saznati izlaskom nekog od naših inženjera na teren, ili pribliznije ukoliko nam pošaljete fotografije postojećeg stanja sa nekim okvirnim dimenzijama.

Na cenu zastakljivanja utiče izbor debljine staklo paketa kao i vrsta stakla, završna obrada profila, potreba za podkonstrukcijom, isl.

Alumil 11000 + nemački Sigenia Aubi okov

Potpuno dihtovanje, kao i na klasičnoj stolariji

Maksimalna ušteda unutrašnjeg prostora

Fit in Vam stoji na raspolaganju po pitanju pomoći pri izboru tehničkog rešenja. Na osnovu našeg iskustva, u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru zajedno sa Vama ćemo stići do najboljeg rešenja.

Naši inženjeri će uvidom u postojeće stanje, pre svega ustanoviti da li je tehnički izvodljivo ugraditi sistem za zastakljivanje,  a na osnovu informacija o Vašim potrebama predložiće Vam najbolja rešenja.

Fit in poseduje veliko iskustvo sa enterijerskim Ii eksterijerskim rešenjima, i u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Alumil 11000 + nemački Sigenia Aubi okov

Thyssen Inoutic Prestige + nemački Sigenia Aubi okov

Potpuno dihtovanje, kao i na klasičnoj stolariji

Maksimalna ušteda unutrašnjeg prostora

Foto galerija naših radova uskočno-kliznog (kombi) sistema

Pozovite: 066 144 877