Krovne konstrukcije i nadstrešnice

Sa kliznim staklenim krovom dobijate prirodno svetlo kada je zatvoren, i potpuni doživljaj otvorenog prostora kada stakla otklizaju u otvoreni položaj. Pomeranje panela je omogućeno preko motora i daljinskog upravljača.

Fit in Vam omogućava unutrašnji komfor uz slobodu koju osećate na otvorenom prostoru.

Cena za klizni pokretni stakleni krov se formira isključivo nakon izrade projekta. Ne postoji način da se paušalno odredi okvirna cena.
Najčešće pri krovopokrivačkim radovima koristimo krovne panele različitih debljina, ili sigurnosno staklo. Staklene krovove pokrivamo laminiranim staklom sastavljenim od dva kaljena stakla KP obrađena (najčešće u boji bronza ili grey), ili termo paketima koji se sastoje o gornjeg kaljenog stakla i donjeg laminiranog stakla.

Izrađujemo sve tipove krovnih konstrukcija.

Aluminijumski krovovi i nadstrešnice sa i bez prekida termičkog mosta. Čelični, pocinkovan ili bez cinkovanja, prohromski.

Krovne konstrukcije i nadstrešnice uz zastakljivanje terase radimo po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Potpuno nov koncept u projektovanju. Arhitekte širom sveta prihvataju ovaj koncept jer pruža ogromne benefite. Bazen na otvorenom možete koristiti tokom cele godine.

Teleskopske samostojeće konstrukcije imaju primenu za: pokrivanje bazena, pokrevanje bašti restorana, bašti Hotela, kao i prostora na privatnim kućama

Ove vrste konstrukcija mogu biti zastakljene jednostrukim staklom, termo-izolovanim staklom (sigurnosni staklo paket, Polikarbonatom (Lexan 16mm) , punim polikarbonatom.
Svojom funkcionalnosću i izgledom pružiće neponovljiv ugođaj. Vaša bašta restorana zablistaće novim sjajem i što je najvažnije bićete u mogućnosti da primate mnogo VEĆI broj gostiju.
Sistem koji je odlično rešenje ukoliko želite da imate zastakljenu terasu, ali isto tako i mogućnost da je otvorite u potpunosti.
Upotrebljavamo ih za zaštitu od sunca i svih ostalih vremenskih uticaja. Žaluzine su posebno pogodne za zasenčenje velikih površina.

Izrađujemo montažno demontažne i fiksne konstrukcije za: letnje bašte restorana, zimske bašte kafića, za nošenje zaštite od sunca, nivelaciju poda isl.

Pozovite: 066 144 877