O nama

Fit in širi mrežu distributera i zastupnika za svoje proizvode i usluge na teritoriju cele Srbije, kao i na region Balkana.

Ko smo mi?

Fit in na tržištu Srbije, ima reputaciju firme čija se poslovna politika zasniva na profesionalizmu, uz maksimalan akcenat na organizaciji posla, što omogućava da se svaki projekat realizuje na najbolji mogući način.

Fit in u svojoj ponudi ima sva rešenja za eksterijer i enterijer. Kompletna izrada letnjih i zimskih bašti restorana (konstrukcija, podovi, krovne konstrukcije, zastakljivanje sistemima sa i bez prekida termičkog mosta,) zaštite od sunca i padavina (klizni stakleni krov, pokretne konstrukcije, pergole), staklo u enterijeru (staklena vrata, staklene pregrade, kancelarijske staklene pregrade, staklene ograde, staklene stepenice, oblaganje zidova staklom, pokretni stakleni zidovi HSW…).

Zastakljivanje terasa klizno preklapajućim, kliznim, harmonika, kombi, podizno-kliznim, i drugim sistemima izdvoja nas je od drugih firmi.

Znanje i iskustvo u projektovanju i izvođenju čeličnih, aluminijumskih, staklenih i PVC konstrukcija, kao i poznavanje velikog broja sredstava zaštite od sunca, čini nas jedinstvenim na tržištu.

Konstantan razvoj i praćenje noviteta, u našoj oblasti delovanja, dovelo je do toga da su neki od najboljih svetskih proizvođača upravo nama ukazali svoje poverenje.

Naši klijenti takođe nisu pogrešili pri izboru. Nećete ni vi.

Naše reference govore više od 1000 reči. Pogledajte ih.

Naši projekti

O nama

2020Kao Ekskluzivni zastupnici za Adriatic regiju, ugradili najveći Lib art-ov klizni stakleni krov na Balkanu. Projekat je jedinstven jer je i jedan od najvećih pokretnih staklenih krovova, sa termo prekidom u Evropi.

Projekat je realizovan u Beogradu u zgradi Navigator 2, u Ulici Milutina Milankovića, na Novom Beogradu za investitora, vlasnika meksičkog Restorana Buena Vida. Krov ima projekciju od skoro 10m (na jednu vodu), i širina je 24m. Konstrukcija je 75% otvorljiva. 9 vertikalnih otvora smo zastaklili Panorama sistemima (Giljotina), ali sa termo prekidom, koji je jedinstven u svetu i po tome što širina otvora može da bude i 6m.

Najveći je sistem te vrste na svetu. Jedini Lib Art u ponudi ima proizvode te vrste. Oba sistema imaju veliku primenu pri pokrivanju i zastakljivanju terasa. Veoma smo ponosni na ovaj projekat, jer je inoviranje oduvek bio naš put.

2015U Januaru 2015 godine, smo započeli saradnju sa kompanijom Claro Flex iz Malage, koju je osnovao bivši Generalni Menadzer kompanije Todo Cristal. Claro Flex je izbacio na tržište poboljšanu verziju sistema za zastakljivanje terasa. Hiljade zadovoljnih korisnika, nije pogrešilo pri izboru ovog sistema.

2014Potpisali smo ugovor o Generalnom zastupništvu kompanije LibArt, koja je svetski lider u pokretnim konstrukcijama. Njihovi proizvodi koji su već dugo na tržištima Evrope, Amerike i Australije, sada su dostupni i kod nas. Pokretni krovovi i pokretne konstrukcije predstavljaju budućnost, a trenutno su potpuno nov pristup u projektovanju. Fit in  kao i uvek primenjuje inovativna rešenja

2013Nakon više uspešno realizovanih projekata zastakljivanja pergola i nakon završenih obuka , dobijanja sertifikata za proizvodnju i montažu pergola u inostranstvu, Fit in širi oblast delovanja na savetovanje, prodaju i montažu sistema za  zaštitu od sunca i padavina. Pergole, screen-ovi su nezaobilazni deo bašte restorana. Fit in izrađuje zimske i letnje bašte po sistemu ključ u ruke.

2012

U Novembru mesecu 2012 godine, kompanija TodoCristal nas kontaktira i započinje pregovore sa nama kako bi smo ih zastupali na teritoriji Balkana. Prvi u Srbiji smo doneli taj brend na tržište. Nakon temeljne analize proizvoda i sertifikata o završenim ispitivanjima na prestižnim evropskim institutima, Fit in donosi odluku da postanemo zastupnik za region Balkana. U narednom periodu realizujeno veliki broj projekata. Pogledajte naše radove.

2010Fit in prvi u Srbiji počinje direktnu saradnju sa kompanijom AkVizyon, i postaje njen ovlašćeni zastupnik. Ubrzo za tim, Fit in se pozicionira kao najveći proizvođač klizno-preklapajućih sistema za zastakljivanje terase u Srbiji. I 5 godina nakon toga, Fit in je i dalje najveći uvoznik profila i propratne opreme. Naglašavamo da ih ne prodajemo drugim firmama, već sav materijal koristimo isključivo za proizvodnju gotovih proizvoda namenjenih krajnjim korisnicima.

2008Osnivamo firmu pod imenom Fit in, u sistemu PDV-a i proširujemo oblast delovanja na obradu stakla za sopstvene potrebe. Tada u našu ponudu ubacujemo staklene sisteme, čiju najčešću primenu nalazimo u enterijeru. Najzad kompletiramo našu ponudu, i postajemo jedinstveni na tržištu jer imamo sva rešenja za enterijer i eksterijer.

2004Registrovani pod imenom LUMA, nakon širenja proizvodnih kapaciteta, stekli su se uslovi da se pokrene dodatna proizvodna linija za sve vrste aluminijumskih i pvc konstrukcija. Zbog komplikovanosti izrade i montaže, fokusirali smo se na zastakljivanje terasa i postali firma sa najvećim iskustvom na našem tržištu. O tome najbolje govore naše reference. Pogledajte ih i uporedite sa tuđim ukoliko ih imaju.

1998Kao porodična firma, proizvodili smo razne vrste aluminijumskih profila, i imali tim za montažu. Inovirali smo sistem za dihtovanje prozora i vrata, reflektujuće zastore za radijatore i druga niskoinvesticiona rešenja, za koja su rađene studije na Mašinskom fakultetu u Beogradu i Podgorici. Efekat tih rešenja je prezentovan na kongresu KGH u Beogradu na šta smo veoma ponosni. Znanjem smo se pozicionirali na tržištu regiona.
Pozovite: 066 144 877