Zastakljivanje terase, bašte i lokala

Zastakljivanje terasa Vizyon sistemom

predstavlja najpovoljniji način za zastakljivajne klizno-preklapajućim sistemom. Zatvaranjem terase na ovaj način omogućavate sebi korišćenje terase tokom cele godine. Zaboravite prljavu terasu tokom kišne sezone.

Cena zastakljivanja terase može da bude već od 195€ po m2, ali to zavisi od izbora debljine i vrste kaljenog stakla, završne obrade profila, potrebom za podkonstrukcijom , eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

Sistem je viseći pa je opterećenje na gornjoj šini dok donja služi kao vodilica. Zvučna izolacija sistema za zastakljivanje je 29db. Ispuna je kaljeno staklo 8mm i 10 mm debljine, a može biti providno (flot staklo), parsol (bronza ili gray tzv. dim staklo), peskirano kaljeno staklo, emajlirano staklo, ili staklo sa printom.

U cenu zatvaranja terase je uračunata završna obrada (hidroizolacija, i limarsko opšivanje).

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Zastakljivanje terase španskim sistemom Claro Flex

omogući će Vam jednostavno održavanje, jer rotacijom staklenih panela, spoljašnja površina kaljenog stakla će se naći sa unutrašnje strane, gde je mnogo dostupnija za održavanje.

Za zastakljene terase ovim sistemom dobijate garanciju u trajanju od 5 godina i upotrebu prostora 12 meseci godišnje. Proširite svoj stambeni prostor i uživajte! Claro flex sistem za zastakljivanje je najkvalitetniji sistem na našem tržištu!

Sistem za zastakljivanje terasa Claro Flex koji je oslonjen u donjoj zoni, što predstavlja veliku prednost (bolje zaptivanje, bolja zvučna izolacija, nema dodatnih ugiba na konstrukciji isl.)

Cena za zastakljivanje terasa je od 250€ po m2 ,ali cena zavisi od izbora vrste i debljine kaljenog stakla, završne obrade profila (plastifikacija i eloksaža), potrebe za ugradnjom podkonstrukcije, potrebe za eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U cenu zastakljivanja terase je uračunata završna obrada (hidroizolacija i limarsko opšivanje).

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Zastakljivanjem terase Todo Cristal sistemom

minimalno ćete umanjiti prodor svetla u Vaš stan. Zatvorene terase na ovaj način skoro da neće promeniti spoljašnji izgled zgrade. Elegantne linije, odsustvo plastičnih delova i adekvatna montaža garant su dugotrajnosti.

Sistem za zastakljivanje terase je oslonjen na donjoj šini, dok gornja služi kao vodilica, opa je kao takav pogodan za ugradnju na pozicijama zastakljivanja nadstrešnica, pergola isl. Zvučna izolacija sistema 35db. Ispuna je kaljeno staklo 10mm debljine.

Cena Zastakljivanja terasa je od 230 € po m2 ali cena zavisi  od izbora debljine i vrste kaljenog stakla, završne obrade profila (plastifikacija ili eloksaža), potrebom za podkonstrukcijom, eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U cenu zastakljivanja je uračunata završna obrada (hidroizolacija i limarsko opšivanje)

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Zastakljivanje terase klizno-preklapajućim sistemom sa termo staklom

omogućiće Vam korišćenje zastakljenog prostora tokom cele godine. Zagrevanje zatvorene terase će biti mnogo lakše jer staklo paket, koji se izrađuje od 2 kaljena stakla 4mm debljine, pruža visok stepen termo izolacije. Sistem nije sa prekidom termičkog mosta, pa ne možete očekivati termiku kao kod klasičnih prozora.

Kao i svi klizno-preklapajući sistemi sa jednostrukim staklom, otvaranjem i slaganjem panela na stranu, dobićete potpuno otvornu terasu. U zatvorenom položaju tanki vertikalni profili neće naružiti Vaš pogled kao kod klasičnih sistema, obzirom da su dimenzije vertikalnih profila značajno manje.

Cena zastakljivanja terase klizno-preklapajućim sistemom sa termo staklima je od 320€ po m2.

Cena zavisi  od izbora  vrste kaljenog stakla, završne obrade profila, potrebom za podkonstrukcijom , eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

Sistem oslonjen u gornjoj šini do donja služi kao vodilica. Ispuna je staklo paket (4 godišnja doba) 4*12*4. Odvod vode je rešen drenažama.

U cenu zastakljivanja terase je uračunata završna obrada (hidroizolacija i limarsko opšivanje)

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Kada želite da zastakljivanjem terase dobijete dodatnu sobu uz maksimalno iskorišćenje prostora, ovo je pravo rešenje za Vas. Nemačkom garniturom okova omogućeno je klizanje na stranu, kao i nagibno otvaranje (,,na kip’’), što je veoma značajno.

U situacijama proširivanja grejnog prostora na terasu neophodno je predvideti i određenje radnje na samoj terasi. Sve savete će Vam preneti neko iz tima iskusnih Fit in inženjera.

Cena zastakljivanja terase je od 295 do 380€ po m2, a može biti i viša jer zavisi od garniture okova koja je podobna za isključivo dimenziju Vašeg prozora. Na cenu utiče izbor debljine staklo paketa ko i vrsta stakla, završna obrade profila, potreba za podkonstrukcijom, isl.

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Alumil 11000 + nemački Sigenia Aubi okov, Thyssen Inoutic Prestige + nemački Sigenia Aubi okov, Potpuno dihtovanje, kao i na klasičnoj stolariji.

Zastakljivanje terase magnetnim sistemom

pružiće Vam da i dalje imate panoramski pogled, uz minimalno vidljive spojeve stakala. Za magnetni sistem zastakljivaja terasa ćete dobiti 10 godina garancije, da neće doći do promene boje zaptivki između stakala, što nije slučaj kod silikonskog dihtunga.

Kod ovog sistema dihtovanje se obavlja preko magnetnih profila, koji popunjavju zazor od 6mm između stakala i obezbeđuju potunu zaštitu od prolaska vazduha i padavina.

Cena zastakljivanja terase magnetnim klizno-preklapajućim sistemom je od 245€ po m2.

Cena zavisi  od izbora debljine i vrste kaljenog stakla, završne obrade profila, potrebom za podkonstrukcijom , eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U cenu zastakljivanja terase je uračunata završna obrada (hidroizolacija i limarsko opšivanje)

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Zastakljivanje terase harmonika sistemom

pruža potpunu zaptivenost i termo izolaciju u zatvorenom položaju kao i klasična stolarija. Garniturom okova harmonika sistema omogućeno je kompletno otvaranje zastakljenog prostora, pa ovaj sistem predstavlja idealno rešenje za zimske bašte u kojima se provodi vreme tokom zime.

Kod harmonika sistema za zastakljivajne neparan broj krila je moguće složiti na jednu stranu, a izborom različitih serija profila i okova postiže se i različit stepen termo zaštite.

Cena zastakljivanja harmonika sistemom je od 260€ po m2

Cena zavisi od izbora serije profila i okova, debljine i vrste staklo paketa, završne obrade profila, potrebom za podkonstrukcijom , eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U cenu zatvaranja terase je uračunata završna obrada (hidroizolacija i limarsko opšivanje)

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Zastakljivanjem terase Alumil kliznim sistemima

maksimalno štedite prostur unutar terase. Sistemi su ustakljeni staklo paketom 4*12*4 niskoemisionim i punjenim Argonom ili Solar staklom (4godišnja doba), pa pružaju dobru termoizolaciju, i omogućavaju otvorljivost 50 i 66% zavisno od izbora sistema (dvokanalni ili trokanalni sistem zastakljivanja).

Za potrebe bolje termo izolacije u ponudi imamo i grčki Alumi klizni sistem S350 koji će uz adekvatno ustakljivanje, membranske četkice i prekid termičkog mosta, Vašu zastakljenu terasu pretvoriti u prostor u kom možete uživate cele godine.

Cena za zastakljivanje terase je od 225€ po m2.

Cena za zatvaranje terase zavisi  od izbora serije profila, debljine i vrste staklo paketa, završne obrade profila, potrebom za podkonstrukcijom , eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U cenu zastakljivanja je uračunata završna obrada (hidroizolacija i limarsko opšivanje)

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Zastakljivanje grčkim Alumil podizno kliznim sistemom S560,

dobićete maksimalnu termoizolaciju, jer sistem pored membranskih četkica zaptiva gumenim dihtunzima koji naležu na profil štoka prilikom (spuštanja) zatvaranja.

Podizno klizni sistem zatavaranja koristi se u situacijama kada imate ogromne otvore koje treba zastakliti. Ilustracije radi, Fit in je zastakljivao otvore 3,7m visine, gde je svako krilo bilo široko 2,8m. Zastakljena terasa ovim sistemom pored unutrašnjeg komfora koji će Vam pružiti zbog svojih karakteristika, daće Vam i osećaj slobode koji imate napolju, jer staklene površine mogu da budu veoma velike (zavisno od dimenzija otvora).

Cena zastakljivanja podizno kliznim sistemom se izračunava po projektu.

Cena podizno kliznih sistema zavisi  od izbora serije profila, pristupačnosti za montažu, debljine i vrste staklo paketa, završne obrade profila, potrebom za podkonstrukcijom, potrebom za mehanizacijom za montažu, eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U cenu zastakljivanja, ako je u pitanju terasa, je uračunata završna obrada (hidroizolacija i limarsko opšivanje)

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Maksimalna otvorljivost sistema 4/5 (petokanalna vodilica), Jednostavna upotreba i montaža.

Cena je od 270€ po m2,ali cena zavisi  od izbora debljine i vrste kaljenog stakla, završne obrade profila, potrebom za podkonstrukcijom , eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U cenu je uračunata završna obrada (hidroizolacija, obrada špaletni i limarsko opšivanje).

Sve po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Pitanja i odgovori

Koje vrste stakla se upotrebljavaju za zastakljivanje?

Moguće je koristiti staklo debljine 4mm, 6mm, 8mm ili 10 mm. U zavisnosti od sistema koriste se dupli ili pojedinačni paneli od kaljenog stakla.

U kojoj meri staklo sprečava spoljnu buku?

Zastakljivanjem terase, bašte i drugih prostora smanjujete količinu ulazne ulične buke. Zvučna izolacija sistema za zastakljivanje je od 29db do 35dB. Da bi se postiglo maksimalno prigušivanje zvuka, naš tim formira stabilnu konstrukciju sistema koja sprečava prenos vibracija i zvučnih talasa.

Šta sve utiče na cenu zastakljivanja terase i drugih prostora?

Cena zavisi od izbora debljine i vrste kaljenog stakla, završne obrade profila, potrebom za podkonstrukcijom, eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata i slično. U cenu zastakljivanja terase je uračunata završna obrada poput hidroizolacije, obrade špaletni i limarskog opšivanja.

Kako se zastakljene površine održavaju?

Unutrašnje i spoljne staklene površine se mogu prati direktno sa terase. Za spoljnu stranu stakla nije potrebno angažovanje perača sa specijalnom visećom opremom. Za pranje koristite standardna sredstva za čišćenje.

Koje vrste sistema zastakljivnaja postoje?

Postoje Vizyon klizno-preklapajući sistem, ClaroFlex klizno-preklapajući sistem, TodoCristal klizno-preklapajući sistem, Klizno-preklapajući sistem sa termo staklima, uskočno klizni kombi sistemi, magnetni klizno – prekalapajući sistem, alumil harmonika sistemi, alumil klizni sistemi, alumil podizno klizni sistem, klizni sistem u petokanalnoj vodilici.

Koja je dužina garancije?

Zavistno od sistema zastakljivanja prostora garancije su od 5 do 10 godina.

Da li je sistem zastakljivanja toplotno otporan?

Sistem za zastakljivanje se sastoji metalnih profila i jednostrukih ili dvostrukih staklenih ploča. Temperatura zastakljenog prostorna neće odgovarati temperaturi u stanu ili unutrašnjosti restorana, kafića i drugih poslovnih prostora.

U kojoj meri je prostor zaštićen od vetra i kiše?

Zastakljeni prostor je optimalno zaštićen od nepovoljnih vremenskih uslova. U slučaju kombinacije nepovoljnih vremenskih uslova poput vetra koji menja smer, oluje i jakog bočnog vetra sa kišom moguće je da male količine vode dođu u unutrašnjost prostora.

Pozovite: 066 144 877