Pokretni stakleni krov

Pokretni klizni stakleni krov

Zaštita od sunca i padavina u jednom proizvodu.

Ugostitelji, da li ste obratili pažnju da svako želi da sedne pored otvorenog prozora, ili uz sam izlog, dok ostala pokrivena I ,,ušuškana’’ mesta ostaju prazna? Ni jedan ugostitelj ne želi da izgubi goste kada se vreme promeni.

Sa Lib Art kliznim staklenim krovom dobijate prirodno svetlo kada je zatvoren, i potpuni doživljaj otvorenog prostora kada stakla otklizaju u otvoreni položaj.

Fit in kao Ekskluzivni zastupnik za Jugoistočnu Evropu ugradnjom pokretnog staklenog krova, svakome će obezbediti da ,, ima mesto kraj prozora’’.

Fit in Vam omogućava unutrašnji komfor uz slobodu koju osećate na otvorenom prostoru.

Za raziku od bioklimatskih pergola i standardnih pergola koje Vas jedino mogu zaštititi od sunca, pokretni stakleni krov kod pokrivanja bašti restorana, hotela ili prvatnih terasa pružiće Vam potpunu zaštitu od kiše, snega i niskih temperatura.

Pergole pri niskim temperaturama kondenzuju (kako platno, tako i svi ostali profili). Marketinška je prevara, da će Vas ispuna brisoleja na bioklimatskoj pergoli poliuretanom štiti zimi u potpunosti od padavina i hladnoće.

Pergole služe za zaštitu od sunca, i nisu projektovane za vremenske uslove kakve imamo na našem podnevlju (pre svega nisu za hladno vreme i snežne padavine). Nemojte nasedati na prevare trgovaca pergolama.

Jedino otvorljivo, kompletno rešenje za 12 meseci godišnje je pokretni klizni stakleni krov.Možemo da se pohvalimo da u našoj ponudi imamo sisteme sa i bez prekida termičkog mosta.

Pokretni stakleni krovovi cena

Cena za pokretni stakleni krov se formira isključivo nakon izrade projekta. Ne postoji način da se paušalno odredi okvirna cena.

Tehničke karaktreristike:

Proizvod atestiran, i obezbeđuje hermetičnost u pogledu zaštite od padavina

Garancija na konstrukciju je 5 godina.
Maksimalna otvorljivost:

66% sa 2 ili tri panela u svakom redu

80% sa 4 ili 5 panela u svakom redu
Mehanizam za otvaranje:

Ručni pogon

Motorni pogon

Automatizovano otvaranje I zatvaranje (uz senzore za kišu i vetar)
Ispuna panela:

Aluminijumski kompozitni paneli

Leksan

Laminirano staklo

Termo paket sačinjen od kaljenog i laminiranog stakla
Dostupno u svim bojama

Zaštita od sunca

Sistemski rešena dodatna zaštita od sunca, pa nema nikakvih modifikacija i dogradnji na konstrukciji

Foto galerija kliznih staklenih krovova

Pozovite: 066 144 877