Tuš kabine po meri

Staklene tuš kabine po meri

Predstavljaju nezaobilazan element u kupatilima, jer pre svega svojom praktičnošću i dizajnom pretvaraju najintimniji deo stanbenog prostora u kutak za opuštanje. Za razliku od bilo kog drugog načina zastakljivanja, providno kaljeno staklo neće umanjiti prostor, već naprotiv, učiniće da kupatilo izgleda znatno veće.


U zavisnosti od prostora u koji treba za ugradimo tuš kabinu po meri u mogućnosti smo da ponudimo: klizne tuš kabine, harmonica tuš kabine, tuš paravane, tuš paravane nad kadom, tuš vrata, tuš kabine 135’, četvrtaste tuš kabine i druge oblike.

Fit in u ponudi ima veliki broj modela staklenih tuš kabina, i u mogućnosti smo da izradimo bilo koji oblik i veličinu staklene tuš kabine. Pošaljite nam upit sa fotografijom I okvirnim dimenzijama, pa ćemo Vam dati predlog i okvirnu cenu.

Cene staklenih tuš kabina zavise od dimenzija, oblika, vrste stakla kao i završne obrade stakla. Saklene tuš kabine mogu biti izrađene u kliznoj ili zaokretnoj verziji. Zavisno od vrste okova razlikuje se i sama cena . Cene staklenih tuš kabina se kreću od 290EUR (okvirno oko 130Eur/m2) pa naviše, sa montažom u Beogradu.

Fit in staklene tuš kabine, zaptivamo različitim oblicima silikonskih zaptivki, pa se garantovano možete tuširati bez posledica po okolinu Vaše staklene tuš kabine. Zavisno od izbora zaptivke stepen zaštite od vode može da bude veći ili manji. Na ugaonim spojevima preporučujemo magnetne dihtunge, jer će popuniti kompletan zazor, I u toj zoni sigurno neće doći do prodora vode.

Fit in tuš kabine se izrađuju do 3,2 m visine, bez ograničenja u dužini. Zavisno od visine staklene tuš kabine,upotrebljavamo kaljeno staklo 8 ili 10mm debljine. Najčešću primenu za izradu tuš kabina ima kaljeno ultra clear staklo (providan presek) i kaljeno staklo Flot kvaliteta (presek je zelene boje).Ukoliko želite da naglasite , osenčite prostor tuš kabine u ponudi imamo Parsol kaljena stakla, stakla čija je struktura obojena i to najčešće Grey (siva) i Bronza (braonkasta) boja.

Fit in u svojoj ponudi ima veliki broj različitih vrsta rukohvata i stabilizatora od inox-a koji se upotrebljavaju za ukrućenje fiksnih elemenata tuš kabina, odnosno na pokretnim krilima Vaše tuš kabine. Takođe smo u mogućnosti da namenski po projektu izradimo prohromske elemente razlićite geometrije, obzirom da imamo mnogu upita u vezi prohromskih detalja u enterijeru.

Svim našim klijentima preporučujemo sredstvo za održavanje tuš kabine ,,Invisible Shield’’ koje će Vam uštedeti vreme, trud i novac pri održavanju Vaše Fit in staklene tuš kabine. Sredstvo je potrebno utrljati u staklo, kako bi popunilo okom ne vidljive pore na staklu , koje nastaju u procesu proizvodnje stakla. Nakon ispunjavanja površine stakla, voda pa sa njom i kamenac mnogo manje ostaju na staklu.


Tuš kabine od kaljenog stakla su veoma jednostavne za održavanje. Čiste se uobičajenim sredstvima za pranje stakla koja se nanose na krpu.

Cene su okvirne, a tačnu cenu moguće je formirati nakon izlaska na teren. Pozovite nas za sve informacije oko saradnje.


Tuš kabine po meri - foto galerija naših radova

Call Now ButtonPozovite: 066 144 877