Mobilni zidovi

Primena mobilnih zidova je velika, jer se njihovim korišćenjem postiže maksimalno iskorišćenje prostora.
Nosivost po krilu do 400kg. Mogućnost izrade izuzetno velikih krila.

Pitanja i odgovori

Gde se mogu postaviti mobilni zidovi?

Zbog zvučne izolacije, primena je izuzetno velika i rasprostranjena, počev od banaka, hotela i bolnica, preko edukacionih i kulturnih ustanova poput škola, bioskopa i pozorišta, do kancelarija i hala raznih namena.

Od čega se sastoje pregradni zidovi?

Sastoje od sendvič panela koji se kreću u gornjoj aluminijumskoj šini (ručno ili poluautomatski). Unutrašnjost panela pokretnih pregradnih zvučno izolovanih zidova je sačinjena od materijala koji Vam pružaju maksimalnu zvučnu izolaciju.

Hoće li se pregradni zidovi uklopiti u enterijer?

Završna obrada panela je različita i zavisi od Vaše unutrašnjosti. Postoji kompletna lepeza mogućnosti pri izboru dizajna pregradno zvučno izolovanih zidova.

Koje su prednosti Alumil podizno-kliznog sistema S560?

Samo neke od vrline da se odlučite za ovaj sistem su: velika nosivost – po krilu do 400 kg, mogućnost izrade krajnje velikih krila, zastakljivanje golemih otvora, maksimalno moguća termoizolacija.

Zašto je na sajtu prikazana okvirna cena, a ne konkretan iznos?

Zato što cena može da varira od Vaših želja i potreba. Na cenu može da utiče izbor profila, debljina i vrsta staklo paketa, završna obrada profila, neophodnost za potkonstrukcijom, dodatne brave, rukohvati, itd.

Pozovite: 066 144 877