Alumil klizni sistemi

Alumil klizni sistemi za zastakljvanje terase od 225€ po m2

Zastakljivanjem terase Alumil kliznim sistemima

maksimalno štedite prostor unutar terase. Kretanje staklenih panela se dešava u istoj ravni, pa je unutrašnji prostor potpuno iskorišćen. Dodatni benefit je velika fleksibilnost u pogledu procenta površine koju je moguće otvoriti. Alumil klizni sistemi omogućavaju otvorljivost 50 i 66% zavisno od izbora (dvokanalna ili trokanalna vodilica).

Klizni sistemi za zatvaranje terasa nalaze široku pripremu za zastakljivanje bašti restorana, hotela, pri formiranju unutrašnjih pregrada u poslovnom i stambenom prostoru. Klizni sistemi za zastakljivanje su nezaobilazni u malim prostorima u situacijama gde nema mesta za ugradnju klasičnih klatno vrata.

Sistemi su ustakljeni staklo paketom 4*12*4 a samo staklo može biti niskoemisiono punjenim Argonom ili Solar staklo (staklo 4godišnja doba). Sami sistemi pružaju dobru termoizolaciju, obzirom da ugradnjom kvalitetnog staklo paketa povećavamo energetsku efikasnost samog sistema za zastakljivanje.

Za projekte gde se zahteva viši stepen termo izolacije u ponudi imamo i grčki Alumi klizni sistem S350 koji će uz adekvatno ustakljivanje, membranske četkice i prekid termičkog mosta, Vašu zastakljenu terasu pretvoriti u prostor u kom možete uživate cele godine. Sam sistem za zatvaranje omogućava velik prodor prirodnog osvetljenja zahvaljujući savremenom dizajnu proizvoda. Redukcija zvuka na najvišem nivou (28db)
Mehanizam koji se upotrebljava za izradu kliznih sistema je dugog veka i veoma je lak za održavanje. Svodi se isključivo na održavanje higijene, koja je podrazumevana kod bilo kog Sistema za zastakljivanje. Zavisno od veličine otvora, upotrebljavaju se različite serije Alumil profila i okova.

Cena za zastakljivanje terase je od 225€ po kvadratu.

Cena zastakljivanje terase zavisi od izbora serije profila, obzirom da grčki Alumil klizni (šiber) sistemi moge da se izrađuju u velikom broju različitih tipologija ( broj krila 2,3,4,6, način otvaranja, dimenzije itd.). Na cenu zatvaranja terase takođe utiče i vrsta staklo paketa (nisko emisiono staklo punjeno argonom, staklo Solar, četri godišnja doba, Stop sol staklo isl.), završna obrada profila (boja po Ral karti, plastifikacija ili eloksaža,, drvo dekor), potrebe za podkonstrukcijom, eventualnom ugradnjom dodatnih brava, rukohvata isl.

U cenu zastakljivanje terasa je gotovo uvek uračunata završna obrada (hidroizolacija i limarsko opšivanje). Ovo ne važi u ekstremnim situacijama gde je potrebno izaditi okapnice, mini nadstrešnice, konusne limove i slično.

Fit in je pravi izbor za Vas, jer sve radimo po sistemu ,,ključ u ruke’’.

Cene sistema za zastakljivanje terasa:

Alumil 900 Aero dvokanalni sistem od 225€ po m2, trokanalni od 240€ po m2

Alumil Exclusive 9200 sa dve i tri vodilice od 300€ po m2

Alumil (termo-prekid) Smartia S350 dvokanalni od 300€ po m2 do 350€ po m2

Svi sistemi se izrađuju u dvokanalnoj i trokanalnoj vodilici.

Naglasili bi smo da treba biti svestan pristupačnosti spoljašnjoj strani staklenih panela, jer ih moguće oprati samo sa spoljašnje strane, što je najčešće komplikovano, ali i opasno pri višim spratovima. Naravno da se ovaj problem može prevazići upotrebom različitih pomoćnih sredstava za održavanje, ali ukoliko će Vam to predstavljati problem preko koga ne možete da pređete, odaberite neki drugi sistem za zastakljivanje iz naše široke palete proizvoda.

Kontaktiraje nas, pomoći ćemo Vam pri izboru!


Foto galerija naših radova Alumil kliznih sistema za zastakljivanje terasa

Fit in, zastakljivanje terasa svim sistemima, obavlja profesionalno, bez potrebe za dodatnim radovima.

Bašte restorana i kafića projektujemo i izrađujemo po sistemu “ključ u ruke“.

Ne treba Vam rizik pri izboru, treba da odaberite najiskusnije!

Pogledajte naše reference zastakljenih bašta i uporedite sa referencama drugih firmi.

Svaka zastakljena terasa je urađena po tehničkim propisima koristeći sve standardne elemente sistema.

Fit in kao direktni uvoznik, koristi sve standardne delove neophodne za ispravan rad sistema za zastakljivanje terase.

Fit in sistem za zastakljivanje terase je najkvalitetniji i najpotpuniji na tržištu.

Pitanja i odgovori

Čime se terese zastakljuju?

Alumil klizni sistem je pravi izbor za zastakljivanje terasa. On u potpunosti štedi prostor unutar terase. Sistemi su ustakljeni staklo paketom 4*12*4 niskoemisionim i punjenim Argonom ili Solar staklom (četiri godišnja doba).

Šta je bolje za termoizolaciju?

Ako Vas brine termoizolacija, onda je grčki Alumil klizni sistem S360 pun pogodak za Vas. On će uz prvoklasno zastakljivanje, membranske četkice i prekid termičkog mosta učiniti Vašu teresu kutkom za uživanciju tokom čitave godine.

Koji sve klizni sistemi postoje?

Nudimo tri sistema za zastakljivanje terasa: Alumil 900 Aero dvokanalni i trokanalni, Alumil Exclusive 9200 sa dve i tri vodilice i Alumil (termo-prekid) S350 dvokanalni.

Koliko košta zastakljivanje terase?

Od 150 do 250 evra po m2. Sve zavisi od željenog profila, debljine i vrste stakla, obrade profila, potrebe za potkonstrukcijom, itd.

Šta je sve uračunato u cenu?

U cenu je uključena završna obrada (hidroizolacija, obrada špaletni i limarsko opšivanje), tako da je na Vama samo da uživate posle nas.

Pozovite: 066 144 877