Staklo u enterijeru

Staklena vrata

Fit in Vam nudi različite tipove vrata, koja će dizajnom okova i završnom obradom stakla upotpuniti Vaš enterijer. Neretko su staklena vrata najupečatljiviji detalj i ono što prvo primetite kada uđete u prostor.

Pročitajte više


Staklene pregrade

Konstrukcija minimalnih gabarita u kombinaciji sa sigurnosnim staklom, Aluminijumska sistemska rešenja (većih gabarita) u kombinaciji sa staklo paketom...

Pročitajte više


Oblaganje zidova staklom

Pored estetskih razloga zbog kojih se staklo primenjuje u ove svrhe, veoma je važno napomenuti da je staklo zahvalan materijal za održavanje. Materijal ne stari, za razliku od keramike, komadi mogu biti jako velikih dimenzija, čime se izbegavaju fuge.

Pročitajte više


Staklene ograde

Sigurnosno laminirano i kaljeno staklo već dugo nalazi primenu u izradi ograda, Različiti tipovi ,,nosača stakla’’ uslovljeni su najčešće tehničkom izvodljivošću...

Pročitajte više


Tuš kabine po meri

Fit in u ponudi ima veliki broj modela staklenih tuš kabina, i u mogućnosti smo da izradimo bilo koji oblik i veličinu staklene tuš kabine.

Pročitajte više


Zastakljivanje izloga

Stakleni izlog je najvažniji element svakog prodajnog mesta. Pored arnžiranja proizvoda neophodno je da staklena površina bude što veća. Fit in proizvodi i zastakljuje sve vrste izloga, raznih formata.

Pročitajte više