O nama

Fit in širi mrežu distributera i zastupnika za svoje proizvode i usluge na teritoriju cele Srbije, kao i na region Balkana.


Ko smo mi?

Fit in na tržištu Srbije, ima reputaciju firme čija se poslovna politika zasniva na profesionalizmu, uz maksimalan akcenat na organizaciji posla, što omogućava da se svaki projekat realizuje na najbolji mogući način.

Fit in u svojoj ponudi ima sva rešenja za eksterijer i enterijer. Kompletna izrada letnjih i zimskih bašti restorana (konstrukcija, podovi, krovne konstrukcije, zastakljivanje sa sistemima sa i bez prekida termičkog mosta,) zaštite od sunca i padavina (klizni stakleni krov, pokretne konstrukcije, pergole), staklo u enterijeru (staklena vrata, staklene pregrade, kancelarijske staklene pregrade, staklene ograde, staklene stepenice, oblaganje zidova staklom, pokretni stakleni zidovi...).

Zastakljivanje terasa klizno preklapajućim, kliznim, harmonika, kombi, podizno-kliznim, i drugim sistemima izdvoja nas je od drugih firmi.

Znanje i iskustvo u projektovanju i izvođenju čeličnih, aluminijumskih, staklenih i PVC konstrukcija, kao i poznavanje velikog broja sredstava zaštite od sunca, čini nas jedinstvenim na tržištu.

Konstantan razvoj i praćenje noviteta, u našoj oblasti delovanja, dovelo je do toga da su neki od najboljih svetskih proizvođača upravo nama ukazali svoje poverenje.

Naši klijenti takođe nisu pogrešili pri izboru. Nećete ni vi.

Naše reference govore više od 1000 reči. Pogledajte ih.


O nama